Behandelingen

Behandelingen

Beauty Clinic Haarlem richt zich met name op huidverbetering met specialiteiten in acne, anti-aging en permanente make-up, maar je bent ook zeker welkom voor een ontspannen massage. Bekijk hier onder het overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

De huid wordt beïnvloed door invloeden van binnen en van buiten. Een gezichtsbehandeling helpt de huid weer in optimale conditie te brengen. Tijdens een skincare treatment krijgt de huid alle aandacht en verzorging om te herstellen en weer in balans te komen.

Huidverbetering staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Omdat iedere huid weer een andere aanpak vereist, hebben wij meerder huidverbeterende behandelingen, zoals bindweefselmassages en peelings. Bij huidverbetering kijken wij per individu naar de wensen, de mogelijkheden en de haalbare resultaten.

Acne is een huidprobleem aan de talgklieren. Veelal uit dit zich als puistjes op het gezicht en de rug. Rosacea is een chronische, niet besmettelijke, zichtbaar felrode verkleuring in het gezicht, met net name op de wangen en de neus. Daarnaast kunnen ontstekingsverschijnselen (pukkeltjes en puistjes) voorkomen. Voor beide vormen bieden wij een passende behandeling.

Wil je snel een gladde huid die drie tot zes weken mooi blijft? Dan is harsen de oplossing. Op het gezicht is het mogelijk om de bovenlip, kin, wangen en wenkbrauwen te harsen. Wij helpen je ook graag bij het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Help stress, vermoeidheid en pijn in de spieren weg te nemen. Bij een massage zorgt de combinatie van afwisselende massagetechnieken, de ontspannen sfeer en de aangename temperatuur ervoor dat de rust in het lichaam en geest terugkeert.

Ook kun je bij ons terecht voor het harsen van het lichaam. Dit is mogelijk voor de benen, rug, bikinilijn, oksels en armen.

In de salon werken wij met gellak. Gellak wordt in een UV-lamp uitgehard, dus het heeft geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak en compleet ‘vijlloos’, daarom beschadigen de nagels niet. De gellak geeft gegarandeerd twee weken lang een schitterend resultaat.